اجرای قانون ثبت رسمی معاملات املاک در مشهد، الگوی ملی خواهد شد | حل معضل املاک قولنامه‌ای در دستور کار + فیلم ضرورت تعیین تکلیف طرح‌های پیرامون حرم مطهر رضوی حناچی: باید تلاش کنیم هزینه‌های جاری اداره امور شهر کاهش پیدا کند معاون وزیر راه و شهرسازی: حکمروایی محلی زمینه مشارکت همه ذینفعان را در توسعه شهری فراهم می‌کند عضو شورای اسلامی شهر مشهد: از نظرات علمی و پژوهشی در حوزه مدیریت اجرایی استفاده می‌کنیم مشهد، میزبان آیین اختتامیه بیست‌وچهارمین اردوی ملی دانش‌آموزان عشایر کشور | دانش‌سرای جامع عشایری احداث می‌شود + فیلم شهردار مشهدمقدس: با تحقق حکمروایی شهری و محلی، مشکلات دولت در شهر‌ها حل می‌شود ورود ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی مشهد مردم از درهم تنیدگی مشاغل پرسروصدا در بافت های مسکونی گلایه دارند | همسایگی پردردسر! مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری مشهد: «میان‌گذر جنوبی» مشهد از نیمه‌‌راه گذشت یکی از مدارس مشهد ثبت ملی شد (۱۴ آبان ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: موفقیت در حکمرانی در شهرها، موجب ارتقای حکمرانی می‌شود قلندرشریف: قانون درآمد‌های پایدار نیاز به بازنگری اساسی دارد | بسیاری از وظایف دستگاه‌های مختلف را شهرداری‌ها انجام می‌دهد + فیلم مشهدی‌ها راحت نفس بکشند | هوای شهر «سالم» شد و فعلاً پاک می‌ماند (۱۴ آبان ۱۴۰۴) مشهد، برند کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری شناخته می‌شود موحدیان: برخی مقررات، اختیارات شورا‌ها را محدود کرده است | حکمروایی محلی، راه‌حل بحران‌های شهری آغاز یازدهمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در دانشگاه فردوسی مشهد پیاده‌روسازی یک میلیون و ۳۵۰ هزار مترمربع از معابر مشهد در دوره ششم مدیریت شهری جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع): ایران با نوجوانان و جوانان توانمندش، قوی و سربلند خواهد ماند عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: دانش‌آموزان ما در تمامی عرصه‌ها با بصیرت مثال‌زدنی حضور داشته‌اند
سرخط خبرها

اجرای قانون ثبت رسمی معاملات املاک در مشهد، الگوی ملی خواهد شد | حل معضل املاک قولنامه‌ای در دستور کار + فیلم

  • کد خبر: ۳۷۰۶۷۸
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۴
اجرای قانون ثبت رسمی معاملات املاک در مشهد، الگوی ملی خواهد شد | حل معضل املاک قولنامه‌ای در دستور کار + فیلم
شهردار مشهد مقدس گفت: با توجه به تنوع مالکیت در این کلان‌شهر، اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در مشهد به عنوان شهر پایلوت، اقدامی پیشرفته و ملی است که با همکاری دستگاه‌های مختلف به نحو مطلوب عملیاتی خواهد شد.

محمدرضا قلندرشریف شهردار مشهد مقدس در حاشیه دیدار با حسن بابایی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز به همکاری نزدیک شهرداری مشهد و سازمان ثبت اسناد اشاره کرد و گفت: همکاری شکل‌گرفته میان دو دستگاه حدود یک سال است که آغاز شده و پس از تصویب قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، مشهد به‌عنوان شهر پایلوت اجرای این قانون انتخاب شد.

وی افزود: این موضوع با پیگیری‌های جدی از سوی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و حمایت‌های قوه قضاییه دنبال شده و خوشبختانه به مراحل اجرایی رسیده است.

شهردار مشهد با بیان اینکه مشهد نسبت به سایر کلان‌شهر‌های کشور در حوزه املاک شرایط ویژه‌ای دارد، اظهار کرد: تنوع مالکیت در مشهد بسیار بالاست و همین موضوع باعث ایجاد مشکلات و معضلات متعددی در حوزه مدیریت شهری و صدور اسناد شده است. اجرای قانون الزام به ثبت کلیه معاملات اموال غیرمنقول گامی بسیار پیشرفته است که اگر به‌درستی و مطلوب اجرا شود، بسیاری از مشکلات شهری را برطرف خواهد کرد.

مشهد، نخستین کلان‌شهر پایلوت اجرای قانون ثبت رسمی

قلندرشریف تأکید کرد: معمولاً برای اجرای طرح‌های ملی، شهر‌های کوچک به عنوان پایلوت انتخاب می‌شوند، اما در این دوره با تعامل و همراهی شهرداری و سازمان ثبت اسناد، این طرح در دومین کلان‌شهر بزرگ کشور از نظر وسعت و جمعیت به مرحله اجرا درآمده است. وی افزود: با اجرای این قانون، تمامی چالش‌ها و موانعی که ممکن است در سایر شهر‌ها در فرآیند اجرا ایجاد شود، در مشهد پیش‌بینی و برطرف خواهد شد. خوشبختانه روند اجرا مطلوب است و سامانه‌ها به یکدیگر متصل شده‌اند و قرار است نظام مهندسی نیز به‌طور کامل وارد همکاری شود تا این فرآیند تکمیل گردد.

اجرای قانون ثبت رسمی معاملات املاک در مشهد، الگوی ملی خواهد شد | حل معضل املاک قولنامه‌ای در دستور کار

شهردار مشهد ادامه داد: یکی از نگرانی‌های ما در ابتدا، احتمال طولانی شدن روند صدور پروانه‌ها بود، اما با اجرای سیستم جدید، دیگر این فرآیند زمان‌بر نخواهد بود. همکاران در ثبت اسناد اعلام کردند که عملیات در حد چند دقیقه انجام می‌شود و این موضوع گام مهمی در تسهیل امور شهروندان است.

ساماندهی املاک قولنامه‌ای با همکاری همه دستگاه‌ها

قلندرشریف در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع املاک قولنامه‌ای اشاره کرد و گفت: یکی از معضلات بزرگ کشور، به‌ویژه در کلان‌شهر‌ها و مناطق حاشیه‌ای، مسئله املاک قولنامه‌ای است. خوشبختانه با روند جدید، این موضوع نیز در حال ساماندهی است. املاکی که دارای سند رسمی هستند در ادامه کار، از مرحله صدور پروانه تا نوسازی و تخریب و ساخت مجدد، کد یکتا دریافت کرده و شناسنامه‌دار می‌شوند و اصلاحات لازم در طول فرآیند به‌صورت هوشمند انجام خواهد شد.

وی افزود: درباره املاک قولنامه‌ای نیز همان‌گونه که رئیس سازمان ثبت اسناد اشاره کردند، روند ساماندهی مطلوبی در حال انجام است و شهرداری مشهد با تمام ظرفیت‌های خود در این مسیر همکاری می‌کند. شهردار مشهد تصریح کرد: سازمان فاوا، معاونت شهرسازی و معماری و سازمان بازآفرینی شهری مشهد به‌صورت کامل در این طرح مشارکت دارند تا بتوانیم یکی از مهم‌ترین معضلات مردم و حاکمیت را برطرف کنیم.

قلندرشریف در پایان گفت: موضوع املاک قولنامه‌ای مسئله‌ای پیچیده است، اما با همکاری و هم‌افزایی همه دستگاه‌ها به‌ویژه قوه قضاییه، سازمان ثبت اسناد، شهرداری و سازمان نظام مهندسی، این موضوع به‌صورت اصولی و پایدار ساماندهی و حل‌وفصل خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->